Ceai Ayurveda

În cultura indiană, Ayurveda înseamnă „ştiinţa vieţii”, fiind cel mai vechi sistem medical de tratare a problemelor de sănătate. Aşadar, Ceaiul Ayurveda este un amestec de plante bogate în proprietăţi benefice organismului, care ajută la menţinerea sănătăţii şi a frumuseţii. Ceaiul Ayurveda menţine echilibrul în organism, iar după o cană aromată din acest sortiment de ceai vă veţi simţi revigoraţi şi cu mai multă poftă de viaţă.

Vezi toate ceaiurile

Ceai negru

Ceaiul negru se prepară din Camellia sinensis, aceeaşi plantă din care se obţine ceaiul verde. Ceaiul negru se diferenţiază de ceaiul verde prin modul de prelucrare a frunzelor de ceai, acestea fiind lăsate la oxidat, de unde îi vine şi culoarea închisă. Vechi de mii de ani, Ceaiul negru este considerat un remediu împotriva depresiilor. Beneficiile Ceaiului negru nu se opresc aici: consumul regulat de Ceai negru întăreşte organismul şi îi este un aliat împotriva mai multor afecţiuni. De asemenea, se spune că Ceaiul negru îmbunătăţeşte activitatea cerebrală, contribuind la o mai bună concentrare şi atenţie. Ceaiul negru se evidenţiază prin gustul său intens şi aromat, o ceaşcă de Ceai negru fiind metoda ideală pentru relaxare.

Vezi toate ceaiurile

Ceai Rooibos

Ceaiul Rooibos este un sortiment de ceai produs în zona de nord-vest a Africii de Sud. Rooibos în limba africană înseamnă „tufiş roşu”, Ceaiul Rooibos fiind recunoscut după culoarea sa roşiatică. Frunzele arbustului Aspalathus linearis, din care se obţine Ceaiul Rooibos, sunt de fapt verzi, dar după ce sunt tăiate şi uscate la soare devin roşu aprins. Ceaiul Rooibos este bogat în antioxidanţi care nu se găsesc în alte ceaiuri, şi oferă organismului o stare de relaxare. De asemenea, Ceaiul Rooibos conţine diferite minerale, precum zinc şi magneziu, care ajută sistemul nervos şi menţin sănătatea pielii. Ceaiul Rooibos este o delicioasă băutură caldă sau răcoritoare, având o aromă blândă şi uşor dulceagă.

Vezi toate ceaiurile

Ceai verde

Unul dintre cele mai cunoscute tipuri de ceai, Ceaiul verde, numit şi „ceaiul nefermentat” sau „ceaiul virgin”, este originar din Asia şi se obţine din frunze nefermentate de Camellia sinensis, planta din care se obţin mai multe tipuri de ceai. Beneficiile Ceaiului verde nu mai sunt un secret pentru nimeni, fiind un adevărat elixir pentru sănătate şi pentru frumuseţe. Printre cele mai cunoscute beneficii ale ceaiului verde sunt ajutorul adus în arderea caloriilor, lupta cu celulele canceroase, producerea de energie pozitivă, consolidarea sistemului imunitar şi detoxifierea organismului. Datorită gustului fin şi aromat, consumul de ceai verde este un mod plăcut de a te menţine în formă.

Vezi toate ceaiurile

Ceai Wellness

Tipul de ceai Wellnes combină mai multe ingrediente plăcute care vă ajută să vă simţiţi bine pe parcursul unei zile întregi. Ceaiul Wellness este un amestec de plante şi arome, precum tei, mentă, roiniţă, gălbenele etc., oferind organismului o stare de relaxare şi fiind un benefic agent terapeutic. În funcţie de combinaţia de plante, Ceaiul Wellness vine în ajutorul organismului, sănătăţii şi frumuseţii, fiecare plantă contribuind la starea de bine a trupului, minţii şi a sufletului.

Vezi toate ceaiurile

Ceaiuri premium

Te mulțumești numai cu cel mai bun dintre cei mai buni? Calitate absolut premium? În cazul acesta ai ajuns la destinație! Aici vei găsi numai rarități selectate special, care te vor impresiona cu unicitatea și gustul lor. Aceste ceaiuri nu pot fi comparate cu echivalenții lor datorită caracteristicilor lor specifice. Nu ești convins? Atunci te rugăm să le încerci!

Vezi toate ceaiurile

Infuzii de fructe

Cu toate că sunt întâlnite şi sub denumirea de „ceai de fructe”, infuziile de fructe nu sunt ceaiuri propriu-zise, deoarece nu conţin planta de ceai din care se extrag majoritatea ceaiurilor. Există mai multe sortimente de infuzii de fructe, iar aroma şi gustul sunt diferite, în funcţie de amestecul de fructe. Infuzia de fructe este cunoscută drept o băutură gustoasă, fără cofeină, foarte aromată, care poate fi servită atât caldă, în zilele lungi de toamnă sau zilele friguroase de iarnă, cât şi rece, în zilele toride de vară.

Vezi toate ceaiurile

Infuzii de plante

Pentru un efect calmant asupra organismului se recomandă consumul regulat de ceai pe bază de infuzii de plante. Proprietăţile benefice ale diferitelor tipuri de plante vă vor pune sângele în mişcare, şi veţi avea o stare plăcută pentru întreaga zi. Infuzia de plante are efecte purificatoare şi diferite proprietăţi reconfortante, care ajută la menţinerea unui stil de viaţă sănătos şi o frumuseţe de invidiat.

Vezi toate ceaiurile