Ceai festiv

Măr copt cu scorțisoară

Mere, bucăți de scorțişoară, migdale feliate, felii de portocale, măcieşe, cardamon, piper roşu

10-12 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Parfum de sărbătoare

Mere, muguri de hibiscus, măcieşe, coji de portocale, fulgi de cocos, felii de migdale, bucăți de ananas, şofrănel şi gălbenele

4-5 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Pom de crăciun

Scorțişoară, cuişoare, anason, ghimbir, piper roşu, căpşuni, mere, măcieşe, muguri de hibiscus

10-12 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Fulgi de nea

Ceai verde (80%), felii de portocală, migdale rindeluite, piper roz, șofrănel

2-3 min
75-80 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Fursecuri de crăciun

Ceai negru, mere, bucăţi de scorțişoară, coriandru, cardamon, felii de portocale, piper roșu, cuișoare

3-5 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Marțipan dulce

Ceai negru (84%), bucăți de migdale, așchii de ciocolată (zahăr, boabe de cacao cu unt de cacao, pudră de cacao, emulgator: lecitină din soia), arome, piper roz.

3-5 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Turtă dulce

Ceai rooibos, ceai honeybush, coji de portocale, fenicul, anason, nalbă

8-10 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru