Ceai negru

Ceaiul negru se prepară din Camellia sinensis, aceeaşi plantă din care se obţine ceaiul verde. Ceaiul negru se diferenţiază de ceaiul verde prin modul de prelucrare a frunzelor de ceai, acestea fiind lăsate la oxidat, de unde îi vine şi culoarea închisă. Vechi de mii de ani, Ceaiul negru este considerat un remediu împotriva depresiilor. Beneficiile Ceaiului negru nu se opresc aici: consumul regulat de Ceai negru întăreşte organismul şi îi este un aliat împotriva mai multor afecţiuni. De asemenea, se spune că Ceaiul negru îmbunătăţeşte activitatea cerebrală, contribuind la o mai bună concentrare şi atenţie. Ceaiul negru se evidenţiază prin gustul său intens şi aromat, o ceaşcă de Ceai negru fiind metoda ideală pentru relaxare.

Assam orangajuli

Ceai negru nearomat recoltat din regiunea indiană assam în luna aprilie.

2-4 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Vanilie bourbon

Baza acestui ceai o constituie amestecul de ceai assam, aromat şi uşor auriu, şi ceylon fin completat de bucăţile de vanilie de bourbon.

3-5 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Earl grey

~cea mai fină calitate~
Combinaţie excepţională de ceaiuri negre ceylon şi yunnan la care se adaugă bine cunoscutul ulei de bergamot, originar din Franţa.

3-5 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Caffé latte

Deliciul cafelei cu lapte nu mai este rezervat exclusiv iubitorilor de cafea. Ideal a se consuma cu lapte. Conţine boabe de cafea.

3-5 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Piper exotic

Acest amestec de ceaiuri negre cu arome de fistic, chimen, migdale, coriandru şi piper se recomandă a se consuma lângă fursecuri.

3-5 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Litchi

Ceai de tărie medie parfumat cu suc din renumitele litchi Chinezești.

3-5 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Dimineață Irlandeză

Ceai puternic aromat cu frunze vrzi de fragi, fulgi albi de cocos și nalbă portocalie, care împreună aduc culorile care reprezintă Irlanda.

3-5 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru