Ceai Rooibos

Ceaiul Rooibos este un sortiment de ceai produs în zona de nord-vest a Africii de Sud. Rooibos în limba africană înseamnă „tufiş roşu”, Ceaiul Rooibos fiind recunoscut după culoarea sa roşiatică. Frunzele arbustului Aspalathus linearis, din care se obţine Ceaiul Rooibos, sunt de fapt verzi, dar după ce sunt tăiate şi uscate la soare devin roşu aprins. Ceaiul Rooibos este bogat în antioxidanţi care nu se găsesc în alte ceaiuri, şi oferă organismului o stare de relaxare. De asemenea, Ceaiul Rooibos conţine diferite minerale, precum zinc şi magneziu, care ajută sistemul nervos şi menţin sănătatea pielii. Ceaiul Rooibos este o delicioasă băutură caldă sau răcoritoare, având o aromă blândă şi uşor dulceagă.

Bio rooibos

Ceaiul rooibos se prepară în ţara sa de origine, africa de sud cu mult înainte ca ceaiul să ajungă în europa. Este o infuzie de rădăcini de tufiş roşu african, cu gust dulceag şi aromă specifică.

8-10 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Miere turceascã

O compoziţie delicioasă şi impresionantă de ingrediente bine cunoscute cu arome diferite ce creează o savoare cremoasă şi dulce ca mierea.

8-10 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Tiramisu

Calitatea acestui amestec este garantată de aroma boabelor întregi de cafea, florile de muşeţel, precum şi bucăţile de caramel şi de cacao.

8-10 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Gustul dragostei

În vâltoarea simţurilor, inima celui care îl gustă va bate mai tare. Atât din cauza inimioarelor de zahăr cât şi a mugurilor de trandafir.

8-10 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Mentol eucalipt

Ceai rooibos răcoritor cu coajă de portocale şi frunze de eucalipt.

8-10 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Piper de Cayenne

Pentru amatorii de ardei iuți acum există și un ceai de senzații tari.

8-10 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru