Ceai Wellness

Tipul de ceai Wellnes combină mai multe ingrediente plăcute care vă ajută să vă simţiţi bine pe parcursul unei zile întregi. Ceaiul Wellness este un amestec de plante şi arome, precum tei, mentă, roiniţă, gălbenele etc., oferind organismului o stare de relaxare şi fiind un benefic agent terapeutic. În funcţie de combinaţia de plante, Ceaiul Wellness vine în ajutorul organismului, sănătăţii şi frumuseţii, fiecare plantă contribuind la starea de bine a trupului, minţii şi a sufletului.

Vita Plus

~aciditate slabă~
Cireșe acerola, dragonfruit, agrișe, gojiberry, mere, căpșuni, merișor

? min
? °C
? / 1 litru

Aloe Vera

Ceai verde, bucăți de ananas, fulgi de iaurt, pudră de aloe barbadensis

2-3 min
75-80 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Feng Shui

Mere, gojiberries, dragonfruit, lemongrass frunze de eucalipt, de mure și de urzică, coji de portocale, fulgi de morcov, gălbenele.

10-12 min
100 °C
8 lingurițe / 1 litru

Chakra

Fiecărui centru energetiv al organismului îi corespunde o culoare. În aceeași concepție a fost creat și această infuzie de plante.

5-10 min
100 °C
3-4 lingurițe / 1 litru

Reiki

Gojiberries, mere, fulgi de morcov, petale și muguri de trandafir, lemon myrtle, frunze de mure, de eucalipt și perle de urzică, tei.

5-10 min
100 °C
3-4 lingurițe / 1 litru

Portocale-grapefruit

Mere, fulgi de morcovi, petale și mguri de trandafir, lemon myrtle, frunze de mure și de de eucalipt, iarbă de lămâie.

5-10 min
100 °C
3-4 lingurițe / 1 litru

Solstițiu de vară

Mere, felii de portocale, de papua și de ananas, muguri de hibiscus și de tei, frunze de mure, urzică, petale de trandafir, mușețel, zmeură.

5-10 min
100 °C
3-4 lingurițe / 1 litru