Infuzii de plante

Pentru un efect calmant asupra organismului se recomandă consumul regulat de ceai pe bază de infuzii de plante. Proprietăţile benefice ale diferitelor tipuri de plante vă vor pune sângele în mişcare, şi veţi avea o stare plăcută pentru întreaga zi. Infuzia de plante are efecte purificatoare şi diferite proprietăţi reconfortante, care ajută la menţinerea unui stil de viaţă sănătos şi o frumuseţe de invidiat.

Bio Honeybush

Asemeni rooibos-ului, acest ceai provine de pe continentul african și este o infuzie din rădăcinile unui tufiș. Denumirea și-o ia de la aroma florilor, care se regăsește și în gustul ceaiului.

8-10 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Lapacho

Infuzie din scoarța unui copac sud-american cu gust dulceag ce aduce a vanilie și caramel, sărac în tanină și fără cofeină.

25 min
100 °C
1 lingură / 1 litru

Mate

Băutura națională a Argentinei, bogată în cofeină, înlocuiește ceaiul verde.

5-10 min
100 °C
4-5 lingurițe / 1 litru

Mentã rãcoritoare

Infuzie de plante rezultată din combinaţia excelentă de mere cu mentă şi iarbă de lămâie. Adaos însemnat de lemn dulce (foarte dulce).

5-10 min
100 °C
4-5 linguri / 1 litru

Vreme capricioasã

Mere, mentă, fenicul, anason, măcieşe, frunze de zmerură, de mure şi de fragi, muguri de soc şi de floarea soarelui, melisă.

5-10 min
100 °C
3-4 linguri / 1 litru

Ceaiul familiei

Indicat în scop medical. Ideal a se consuma cu miere şi lămâie. Conţine: mere, mentă, şofrănel, laba pisicii, frunze de: zmeură, mure şi nalbă.

8-10 min
100 °C
3-4 linguri / 1 litru